woensdag 20 juli 2011

Marc Anthony probeerde sexy Jennifer te domineren

Er is weer een nieuwe reden genoemd die de de scheiding tussen Jennifer Lopez en Marc Anthony zou hebben veroorzaakt. Hij zou het sexy imago van zijn vrouw namelijk haten en er alles aan doen om haar zo veel mogelijk onder de duim te houden. Qua kleding, maar ook op andere gebieden.




Getrouwd zijn met één van de begeerlijkste dames op de wereld, is voor veel mannen misschien een droom, maar voor Marc Anthony was het net iets teveel van het goede. Hij deed er alles aan om over Jennifer en haar sexy imago te waken. Liever zag hij dat zijn vrouw zich kleedde als een degelijke huisvrouw.

Ruzies
Het meningsverschil hierover zou tot vele ruzies hebben geleid tussen de twee, zo meldt US Weekly. 'Hij zorgde dat Jennifer zich afschuwelijk over zichzelf voelde als ze een uitdagende outfit aan trok. Liever zag hij dat ze zich onopvallend kleedde. Hij haatte het feit dat ze een sekssymbool is,' vertelt een bron aan het roddelblad.  

Dominant

Marc zou altijd al erg dominant zijn geweest en dat zou Jennifer steeds meer hebben benauwd, tot het punt dat ze niet meer verder kon. 'Hij hield haar altijd en overal in de gaten bij alles wat ze deed. Lange tijd probeerde ze er mee om te gaan, maar het ging niet meer,' aldus de bron.

Affaires
Eerder gingen er geruchten dat zij een affaire zou hebben gehad met model William Levy uit haar laatste videoclip. Dit is door Levy ontkend.

Op haar beurt zou Jennifer allesbehalve gelukkig zijn geweest met het intensieve contact dat Marc nog zou hebben met zijn mooie ex-vrouw Dayanara Torres.

Vooralsnog storten Marc en Jennifer zich op hun werk en doen er alles aan om te zorgen dat hun tweeling Max en Emme (3) niet teveel lijdt onder hun breuk.
(Redactie)



Source:
AD.nl
© BRUNOPRESS

Geen opmerkingen:

Een reactie posten