zondag 24 februari 2013

Nieuw debuut Ephrem J en Alexandra (Bachata)


Miami, FL, donderdag – (F & F Media Corp.) De Curaçaose zanger-componist Ephrem J maakt een nieuw debuut in de Tropical Billbord. En dat doet hij met een nieuwe single die afwijkt van al zijn vorige werk, doordat het “een nummer is met een heel bijzonder geluid”. En hiervoor kan hij op de speciale samenwerking van rekenen één van de meest geliefde zangeressen uit het tropische muziekgenre; Alexandra.

Het nummer heet “Noche de Maravillas” en is gearrangeerd door het ex-Aventura lid Lenny Santos. In de tweede week van januari ging hij in première en wordt nu al gedraaid door radiozenders in de Verenigde Staten en Puerto Rico. Bovendien is het nummer te verkrijgen op iTunes, Amazon en andere websites voor digitale muziek.



Maar deze keer valt de artiest, tot veler verrassing, niet terug op de bachata, het ritme dat hem internationale bekendheid heeft opgeleverd. “Het kan goed ingedeeld worden onder het genre wereldmuziek, maar ik omschrijf het liever als een nummer met een Caraïbisch tintje. Ik ben een muzikant met veel verschillende invloeden en dat wil ik uiten met deze single, die zelfs in het Engels wordt gezongen’, legt de zanger uit.
De Dominicaanse artieste Alexandra Cabrera de la Cruz, beter bekend in deze kringen als Alexandra, markeert met deze single haar grote terugkeer in de muziekwereld. Na het hoogtepunt van succes te hebben bereikt met het duo Monchy y Alexandra, zal de zangeres de komende maand haar album als soliste lanceren, bij J&N Records en Mayimba Music, twee van de meest vooraanstaande labels in het genre van tropische muziek.
Ondertussen zal “de bijbehorende videoclip van “Noche de Maravillas” binnenkort uitkomen op de belangrijkste muziekkanalen van de Verenigde Staten en Latijns-Amerika... De videoclip is gemaakt op Curaçao door de regisseur José Calles”, vertelt Marti Cuevas, voorzitter van Mayimba Music, Inc. Cuevas voegt eraan toe dat beide zangers binnenkort een gezamenlijke tour door verschillende Amerikaanse steden zullen beginnen om hun nieuwe projecten bekend te maken.
Vorig jaar behaalde Ephrem J grote successen in zijn carrière. Met als hoogtepunt zijn binnenkomst op de Billboard Tropical, en niet met één, maar met twee nummers: “I wanna run to you” en “Ausente”. Met een loopbaan van meer dan 10 jaar in de muziekindustrie is hij tegenwoordig de meest bejubelde muzikant in zijn geboorteland Curaçao. Toch heeft hij algemene bekendheid verworven in tropische kringen met bachata nummers die hem naar grote podia in Amerika en Europa brachten om zich te presenteren.

Source: Latinnet.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten