zaterdag 10 augustus 2013

Video: J-Lo voor 15 miljoen dollar opnieuw naar 'American Idol'

Het staat vrijwel vast dat Jennifer Lopez terugkeert als jurylid bij American Idol. Ook de website Deadline.com meldt dat de 44-jarige zangeres een contract heeft getekend ter waarde van 15 miljoen dollar dat haar aan het komende seizoen van de populaire talentenshow bindt.


Lopez en American Idol gold al eerder als een succesvolle combinatie. J-Lo kwam in 2010 voor het eerst in het panel op een moment dat haar eigen carrière in het slop zat. Ze wist met haar inbreng de show te redden na het vertrek van Simon Cowell.

Kijkcijfers
Nu de kijkcijfers van American Idol opnieuw teruglopen, hoopt tv-zender Fox op een soortgelijke reactie. De megacontracten die Fox vorig seizoen afsloot met Mariah Carey en Nicki Minaj hadden niet het gewenste effect. De show verloor terrein op de grote concurrent 'The Voice' van NBC.





Reeks 13
De twee bekvechtende divas zijn gestopt met de show en Lopez is het eerste 'nieuwe' gezicht in het panel voor het volgende seizoen, de dertiende reeks. Afgelopen zondag werd al bekend dat de Australische countryzanger Keith Urban als enige van de bestaande juryleden van vorig seizoen terugkeert. Ook Randy Jackson stopte na twaalf seizoenen.

Will.i.am
Wie de overige twee plekken gaan bezetten, is nog niet bekend. Producer en muzikant Will.i.am zou als een van de favorieten gelden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten