zondag 3 juni 2012

Jennifer Lopez vraagt toestemming om met kids te touren



Gisteren berichtten we je dat Jennifer Lopez binnenkort op tour gaat met Enrique Iglesias, wat betekend dat ze een lange tijd van huis zal zijn. Maar dat weerhoud Jennifer er niet van om haar kinderen mee te nemen naar de verschillende steden!

"Ik heb geen idee of het gaat werken. Dit wordt de eerste keer. We zullen zien. Ze gaan mee in de bus en het zal voor ons allemaal een leerervaring zijn."








Toen J-Lo en Marc Anthony de scheiding aanvroegen in april, bepaalde de rechter dat de kinderen binnen de grenzen van de staat Californië moesten blijven.
Om toch met haar 4-jarige tweeling te kunnen toeren, vraagt Jennifer nu toestemming aan de rechter om haar kroost mee te mogen nemen.

(Photo Credits:Brunopress)


In de rechtbankdocumenten legt het American Idol-jurylid uit dat zowel zij als Marc binnenkort beginnen aan een concertreeks.
Beide ouders willen dan graag toch tijd doorbrengen met de kleuters. In de papieren is verder te lezen dat miss Lopez ervan overtuigd is dat Marc en zij samen een schema kunnen uitwerken en hierbij dus niet de hulp van de rechter nodig hebben.
De zaak dient 26 juni.

Source: nu.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten