donderdag 14 april 2011

Gilberto Santarosa Live 15 April @ The Sand Amsterdam


15 April topavond van allure voor de echte salsaliefhebbers!

Gilberto Santa Rosa geeft dan namelijk zijn eerste echt exclusieve concert in Nederland! Met volledig orkest live on stage! Gilberto is een van de grootste salsazangers van dit moment.
In het verleden heeft hij het Nederlandse publiek al eens laten genieten van zijn ondeugende ogen en zijn romantische stem.(Pleasure Paas Party 2006 en North Sea Jazz 2009). Het is dan ook hoog tijd dat deze topartiest Nederland weer aandoet! Pa’Goza Latin Events heeft het voor je geregeld.
De zaal gaat open om 21.00 en het concert start om 23.00.

Latin Afterparty

Na het optreden kun je nog tot 05.00 dansen en genieten van de tropische sfeer van het Palacio de la Salsa “The Sand” op de ritmes van salsa, merengue, bachata, reggaeton en latinhouse van de beste Latin DJ’s.  Ook vind je op deze ruime locatie een tropische cocktailbar, een loungehoek en latin food. In The Sand traden eerder onder andere El Gran Combo de Puerto Rico, Willie Colon, Maelo Ruiz en Cheo Feliciano op. Wees er snel bij want de kaartjes gaan hard!



VIP Area

Als je gesteld bent op wat meer luxe , zoals een privebar, picaditas en je eigen VIP ingang, kun je ook kiezen voor de mooie & exclusieve VIP-area, waar je vanaf het balkon een fantastisch zicht hebt. Een beperkt aantal VIP Tables vlak naast het podium bieden je natuurlijk nog meer VIP Feeling!

Ticket info

Tickets & VIP tickets koop je hier snel en eenvoudig online.
Natuurlijk kun je ook bij alle Primera shops en de bekende vvk punten terecht.
Een lijst van de voorverkooppunten komt op deze website te staan.
In Belgie kun je ook kaartjes kopen bij de Free Record Shops.

Concertdetails

Vrijdag 15 April Gilberto Santa Rosa
Zaal open: 21.00
Concert: 23.00
Tickets vvk 35,–, VIP 75,–
VIP Tables & ticket info tel. 06-14312175 & 06-34926923
www.gilbertosantarosa.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten